TEXEL CULINAIR

Elk jaar in september wordt badplaats De Koog omgetoverd tot een echt culinair paradijs. De leukste, gezelligste en beste restaurants van Texel presenteren tijdens dit 3-daagse evenement de heerlijkste gerechtjes. Texel Culinair vindt dit jaar plaats van vrijdag 9 september tot en met zondag 11 september.

De gerechtjes die worden geserveerd tijdens het evenement, worden al maanden van te voren bedacht. Om de variatie hoog te houden, moeten alle deelnemers hun culinaire verrassingen namelijk al vooraf presenteren bij de organisatie. 


WANNEER IS TEXEL CULINAIR?

Op vrijdag 14 september is Texel Culinair toegankelijk van 16.30 tot 23.00 uur. Zaterdag bent u welkom van 15.00 tot 23.00 uur en zondag kan er vanaf 12.00 uur geproefd worden. Het evenement wordt dan om 18.00 uur afgesloten. Natuurlijk is er tijdens het hele evenement gezellige muziek en zijn er diverse acts! 

Kunt u niet zo lang wachten? Soortgelijke gerechten serveren wij natuurlijk ook in ons restaurant. 

Blog

BOSQ in de Michelingids 2020

Supertrots mogen wij weer een overwinning met jullie delen. Wij staan namelijk in de Michelingids van [...]

lees meerlees meer

BOSQ in Lekker500 2020

Trots! Ook dit jaar hebben we weer een plekje bemachtigd in de Lekker500. Deze onafhankelijke restaurantgids noemt in totaal vijfhonderd [...]

lees meerlees meer

Texel Culinair

Elk jaar in september wordt badplaats De Koog omgetoverd tot een echt culinair paradijs. De leukste, gezelligste en beste restaurants van [...]

lees meerlees meer