DINERKAART

 

Gerechten

Het onderscheid tussen voor- en hoofdgerecht ontbreekt. Wij serveren kleinere porties en dus meer variaties.
Wij raden onze gasten aan om circa drie gerechtjes te selecteren. Enjoy!

€ 12,50 per gerecht

KOUD

SALADE BURRATA
met gegrilde groenten en balsamico

NOORDZEEKRAB
schaaldierenmayonaise, knolselderij, appel en wilde gamba

TARTAAR VAN HOLLANDS RUND
met jalapenocrème, citrus en krokante rijst

WADDENZEE ESCABECHE
met Texelse schaal - en schelpdieren

GEROOKTE ZALM
op krokante tortilla met avocado en sour cream

WARM

SCHAALDIEREN BOUILLABAISE

met venkel, tomaat en Noordzeevis

WILDE ZEEBAARSFILET
met knolselderijcrème, koningsoesterzwam en ui

BOSQ BEEF RIBS
rundvlees zonder bot, mierikswortel en krokante rijst

EENDENBOUT UIT DE OVEN
met jus van zuidvruchten, honing en padronpepers

BLACK ANGUS STEAK
gegrild, met geroosterde gamba's en salsa verde  (+ 2,50)

KALFSZWEZERIK
met langoustines, Livar buikspek, boontjessalade en jus "taotje" (+ 2,50)

WONTON
gevuld met Texelse shiitake en een bouillon van gember en kombu

POMPOEN GNOCCHI
met schapenkaas, gesuikerde walnoot, salie en trompet de la mort

 

Om van te watertanden
Bereid met de creativiteit VAN de keukenbrigade!

Hele Canadese Kreeft (600 gram)  € 35,00

Halve Canadese Kreeft € 21,50

Ossenhaas € 25,00

Ossenhaas 'Rossini'  (met eendenlever en truffeljus) € 32,50

* geserveerd met frites, mayonaise en Romeinse salade

 

DESSERTS € 8,00
ZOET & KAAS
 

SABAYON VAN HONINGRUM
met bramencompote en witte chocoladesorbet

POMPOEN_BITTERKOEKJES ROOMIJS
amarettoschuim, frangipane en meringue

ORO ROSSO
blauwschimmelkaas met witte wijn en rood fruit, rozengel en bereidingen van bosvruchten

KAZEN
De samenstelling van ons kaasassortiment is tot stand gekomen in samenwerking

met onze leveranciers WEZENSPYCK (Texelse kazen) en BOURGONDISCH LIFESTYLE (overige kazen).

Het resultaat mag er zeker zijn; alle kazen hebben hun eigen verhaal en karakter.

Proef en geniet van de smaak van ware vakmanchap!

 

Proeverij van 5 kazen  € 13,50