We serveren een veelzijdig menu waarbij lokale producten worden gecombineerd met mediterrane invloeden. Kies van de a-la-carte kaart en laat u verrassen.
Kies van de a-la-carte kaart en laat u verrassen.
Oesters uit de leefbak | 3,75 p/st
Met twee toppings en citroen
Pata Negra ham | 12
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Noordzeekrab | 16
flan van sushirijst, groentenvinaigrette en komkommer-oesterschuim
Tartaar van Tonijn | 17,5
sesam, radijs en wasabi-ijs
Tomatensalade "Mediterranean" | 15
artisjok, gedroogde olijf, gazpacho sorbet, geitenkaascrème, sherryvinaigrette
Steak tartaar “Harrys bar” | 16
Parmezaanse kaas, rode pesto en Sardijns herdersbrood
Kreeft
Keukenbereiding van circa een halve kreeft; zonder schaal
met witte bonencrème, chorizo, zwarte olijf, tuinkers | 23,5
Ravioli van Texelse schapenkaas | 17,5
met zomertruffel, schuim van slahart, groene asperges, truffelboter
Dancing Okonomiyaki (Japanse eierpannenkoek) | 16
topping keuze: gelakte varkensrib of gamba's
"BEET" Teriyaki | 14,5
vegetarisch gerecht met gepofte rode biet, wasabicrumble, shiso en lotuswortel
Kalfszwezerik (geglaceerd) | 25
met “smoked unagi”, paling, eendenlever en zoetzure komkommer
Texelse lamsschouder BBQ | 19,5
spinazie, lamsloempia, aubergine, tahin, knoflookjus en dukkah
Filet Mignon (ossenhaas 100 gram)
met morillesaus, Pata Negra ham en groene asperges | 19,5
met langoustine en eendenlever | 27,5
Surf 'N Turf "Oriëntal'
spare rib (zonder bot) gamba's, kimchi en oosterse BBQ laque | 18
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Vlaamse frites met mayonaise | 5,5
Romeise salade met ei en Parmezaanse kaas | 5,5
Copyright © 2022, Bosq. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp & techniek door 53 Graden Noord.