We serveren een veelzijdig menu waarbij lokale producten worden gecombineerd met mediterrane invloeden. Kies van de a-la-carte kaart en laat u verrassen.
a-la-carte gerechten
Pata Negraham & 2 stuks Gordal Olijf " La Gilda" 15
Bitterballen Rund of Groenten 6 st. 9,5
BOSQ Kaviaar Bites "Black Pearl" 5 st. à 6 gram 45
Pan Crystal Toast "Tomate" 4 st. 7,5
Dumplings Kip, krokante kippenhuid, ras el handut & abrikoos 4 st. 9,5
Taco Tonijn & kruidenaïoli 2 st. 11,5
Daikon Cake "Rossini" met rundershortrib, foie & truffel 2 st. 10,5
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Oesters Premium met radijsazijn en citroen 2 st. 9,5
Plateau Oesters Premium 6 st. 27
Platetau Oesters Premium 12 st. 51
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Plateau BOSQ 29,5 p.p
Een proeverij van 7 bites om heerlijk te delen.
Chawamushi 22,5
zee-egel, dungesneden coquille, paling, 10 gram Baeri kaviaar
Terrine Eendenlever 24,5
appel, Ibericoham, sherry
Noordzeekrab 19
flan van sushirijst, komkommer-oesterschuim
Chioggiabiet 18
burratam, tahin, feta, granaatappel, noten
Pasta "Pici" 23
Texelse schapenkaas, truffel, eidooier
Coquilles 24,5
bloemkoolbereidingen, chorizo, X.O saus
BBQ Octopus & Iberico Secreto 24,5
pepers, aardappel, kimchi
"Dancing Okonomiyaki" 24,5
Canadese kreeft, kewpie mayonaise, Bonito
BBQ Texels lam 26,5
lamsjus met tijm, knoflook, olijfolie mousseline
BBQ Spitskool 21,5
caldo verde, chorizo, queso fresco
Zeebaarsfilet & Canadese Kreeft 27,5
antiboise, artisjok, luchtige kreeftensaus
BBQ Flat iron Steak 24,5
jus van paddenstoelen, olijfolie mousseline
Copyright © 2025, Bosq. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp & techniek door 53 Graden Noord.