We serveren een veelzijdig menu waarbij lokale producten worden gecombineerd met mediterrane invloeden. Kies van de a-la-carte kaart en laat u verrassen.
a-la-carte gerechten
Pata Negraham & 2 stuks Gordal Olijf " La Gilda" 15
Bitterballen Rund of Groenten 6 st. 9,5
Chawanmushi Unagi, gerookte paling & Baeri Kaviaar 17,5
Crostini Texelse Lamsham, schapenkaas & tomaat 2 st. 9,5
Crispy Kippendij, ketjap, pinda & komkommer 4 st. 9,5
Brioch toast, Texelse gerookte spekbokking & mierikswortel 2 st. 9,5
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Keuze uit:
Cru met sjalottenazijn
OF
Gegratineerd " Rockefeller"
Oosterschelde Umami 5 p.st
Gillardeau 5,5 p.st
Irish Oysri 5 p.st
Plateau Assorti 6 st. 28,5
Platetau Assorti 12 st. 55
BOSQ OYSTER SPECIAL 95
Plateau Oesters Assorti 12 stuks +
Fles Raventos Blanc
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Wij adviseren om minimaal 2 a 3 gerechten te selecteren.
Noordzeekrab 19
flan van sushirijst, komkommer-oesterschuim
en groentenvinaigrette
Tonijn Tartaar 22,5
komkommersorbet, wasabi, radijs, avocado
Steak Tartaar 19
"Harry's Bar"; rode pesto, Parmezaanse kaas, herdersbrood
Tartelette Groenten uit het seizoen 15
hummus, zwarte olijf
Terrine Eendenlever & Pata Negra Ham 24,5
appel, rode ui, sherryazijn, vijgen
Pommes Tsarine 22,5
Texelse aardappel, millefeuille, mierikswortelroom, 10 gram Baeri kaviaar
Gnocchi Verde 18,5
groene groenten, schapenkaas, wilde kruiden
Okonomiyaki 18,5
Iberico Secreto, bonito, kewpie mayonaise
Pompoen & Indian Curry 20
noten, spinazie, jackfruit
Tarbotfilet 29,5
Waddenzee schelpen, spinazie, umami-vissaus
Zeebaarsfilet "Mediterranean" 27,5
artisjok, tomaat, zacht gegaarde octopus, umami-vissaus, romesco
Ossenhaas 24
truffelsaus, groene asperge, triple cookes frites
(Rossini style met eendenlever + € 8)
Texels Lam 24
van de Big Green Egg houtskoolgrill, met garnituren uit het seizoen
Kreeft 29,5 / 49,5
Halve kreeft (zonder schaal geserveerd), romige kreeftensaus, antiboise en artisjok
Hele kreeft (zonder schaal geserveerd) romige kreeftensaus, antiboise en artisjok
Copyright © 2024, Bosq. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp & techniek door 53 Graden Noord.