Op zaterdag is restaurant BOSQ ook voor lunch geopend. Tijdens de lunch zijn dezelfde gerechten verkrijgbaar als ’s avonds, zodat er ook 's middags een culinaire beleving ontstaat. Een echte middagverwennerij!
Tijdens de lunch worden dezelfde gerechten geserveerd als tijdens het diner. Zo ontstaat er ook 's middags een culinaire belevenis!
Oesters uit de leefbak | 3,75 p/st
Met twee toppings en citroen
Pata Negra ham | 12
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Noordzeekrab | 16
flan van sushirijst, groentenvinaigrette en komkommer-oesterschuim
Tartaar van Tonijn | 17,5
sesam, radijs en wasabi-ijs
Tomatensalade "Mediterranean" | 15
artisjok, gedroogde olijf, gazpacho sorbet, geitenkaascrème, sherryvinaigrette
Steak tartaar “Harrys bar” | 16
Parmezaanse kaas, rode pesto en Sardijns herdersbrood
Kreeft
Keukenbereiding van circa een halve kreeft; zonder schaal
met witte bonencrème, chorizo, zwarte olijf, tuinkers | 23,5
Ravioli van Texelse schapenkaas | 17,5
met zomertruffel, schuim van slahart, groene asperges, truffelboter
Dancing Okonomiyaki (Japanse eierpannenkoek) | 16
topping keuze: gelakte varkensrib of gamba's
"BEET" Teriyaki | 14,5
vegetarisch gerecht met gepofte rode biet, wasabicrumble, shiso en lotuswortel
Kalfszwezerik (geglaceerd) | 25
met “smoked unagi”, paling, eendenlever en zoetzure komkommer
Texelse lamsschouder BBQ | 19,5
spinazie, lamsloempia, aubergine, tahin, knoflookjus en dukkah
Filet Mignon (ossenhaas 100 gram)
met morillesaus, Pata Negra ham en groene asperges | 19,5
met langoustine en eendenlever | 27,5
Surf 'N Turf "Oriëntal'
spare rib (zonder bot) gamba's, kimchi en oosterse BBQ laque | 18
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Vlaamse frites met mayonaise | 5,5
Romeise salade met ei en Parmezaanse kaas | 5,5
Copyright © 2022, Bosq. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp & techniek door 53 Graden Noord.