We serveren een veelzijdig menu waarbij lokale producten worden gecombineerd met mediterrane invloeden. Kies van de a-la-carte kaart en laat u verrassen.
a-la-carte gerechten
Pata Negraham & 2 stuks Gordal Olijf " La Gilda" 15
Bitterballen Rund of Groenten 6 st. 9,5
Chawanmushi Unagi, gerookte paling & Baeri Kaviaar 17,5
Crostini Texelse Lamsham, schapenkaas & tomaat 2 st. 9,5
Crispy Kippendij, ketjap, pinda & komkommer 4 st. 9,5
Brioch toast, Texelse gerookte spekbokking & mierikswortel 2 st. 9,5
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Keuze uit:
Cru met sjalottenazijn
OF
Gegratineerd " Rockefeller"
Oosterschelde Umami 5 p.st
Gillardeau 5,50 p.st
Waddenzee 4,50 p.st
Irish Oysri 5 p.st
Plateau Assorti 6 st. 28,50
Platetau Assorti 12 st. 55
BOSQ OYSTER SPECIAL 95
Plateau Oesters Assorti 12 stuks +
Fles Raventos Blanc
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Wij adviseren om minimaal 2 gerechten te selecteren.
KOUD & LAUWWARM
Noordzeekrab 19
flan van sushirijst, komkommer-oesterschuim
en groentenvinaigrette
Tonijn Tartaar 21,5
komkommersorbet, wasabi, radijs, avocado
Steak Tartaar 19
"Harry's Bar"; rode pesto, Parmezaanse kaas, herdersbrood
Steak Tartaar "Zilt" 35
"Zilt": Waddenoester, 10 gram Baeri kaviaar
Terrine Eendenlever & Pata Negra Ham 24,5
gecarameliseerde appel, rode ui, sherryazijn
"Ensalada Rusa" 14
Texelse aardappel en groenten, scharrelei van hoeve 'De Posthoorn', gerookt zeezout
"Ensalada Rusa" met gamba en 10 gram Baeri Kaviaar 26
Texelse aardappel en groenten, scharrelei van hoeve 'De Posthoorn', gerookt zeezout
WARM
Ravioli Texelse Schapenkaas 19
Texelse schapenkaas, champignons, artisjok, zilte groenten, algenpoeder
Ossenhaas 23,5
paddenstoelen-pepersaus, Cognac, triple coocked frites
BBQ Texels Lam 23,5
zacht gegaard, met knoflook en tijm, krokante Texelse aardappel, aubergine
Wagyu Burger 23
brioche toast, geitenkaas, rode ui, gebakken eendenlever, sherry jus
Taartje van snijbiet 18,5
feta, kruiden, trompet de la mort
Zeebaarsfilet "Mediterranean" 27,5
tomaat, groenten, zacht gegaarde octopus, umami-vissaus, romesco
Tarbotfilet & Asperge 29,5
met gebakken coquille, chorizo, saus "umami"
Kreeft Thermidor " Kapsalon" -Classics " Styled" 29,5
Halve kreeft (zonder schaal geserveerd), triple cooked frites, spike rauwkost, Romaine, Parmezaanse kaas, knoflook
Copyright © 2024, Bosq. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp & techniek door 53 Graden Noord.