We serveren een veelzijdig menu waarbij lokale producten worden gecombineerd met mediterrane invloeden. Kies van de a-la-carte kaart en laat u verrassen.
Kies van de a-la-carte kaart en laat u verrassen.
Oesters uit de leefbak | 3,75 p/st
Met twee toppings en citroen
Pata Negra ham | 12
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Zeetong | 36,5
(375-400 gram)
Canadese Kreeft | 47
(500-600 gram) met roomboter en citroen
Spare Ribs | 26
royale portie, zacht gegaard varkensvlees (zonder bot) met speciale BBQ-lak
Dutch Premium Entrecote
(gegrild 350 gram) met rode wijn -en botersaus | 37,5
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Noordzeekrab | 16
flan van sushirijst, groentenvinaigrette en komkommer-oesterschuim
Tartaar van Tonijn | 17,5
sesam, rabijs en wasabi-ijs
Tomatensalade "Mediterranean" | 14
artisjok, gedroogde olijf, gazpacho sorbet, sherryvinaigrette
Steak tartaar “Harrys bar” | 16
Parmezaanse kaas, rode pesto en Sardijns herdersbrood
Asperges | 17,5
met wilde knoflook, zilte groenten, preibloemboter en kriel
Dancing Okonomiyaki (Japanse eierpannenkoek) | 16
topping keuze: gelakte varkensrib of gamba's
"BEET" Teriyaki | 14
vegetarisch gerecht met gepofte rode biet, wasabicrumble, shiso en lotuswortel
Kalfszwezerik (geglaceerd) | 25
met “smoked unagi”, paling, eendenlever en zoetzure komkommer
Texelse lmasschouder BBQ | 19,5
spinazie, lamsloempia, aubergine, tahin, knoflookjus en dukkah
Filet Mignon (ossenhaas 100 gram)
met morillesaus, Pata Negra ham en groene asperges | 16
met langoustine en eendenlever | 27,5
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Vlaamse frites met mayonaise | 5,5
Romeise salade met ei en Parmezaanse kaas | 5,5
Copyright © 2022, Bosq. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp & techniek door 53 Graden Noord.